Bilecik Havadis

1308 Osmaneli Belediye Spor’un başarılı sporcularına madalya verildi

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR’UN BAŞARILI SPORCULARINA MADALYA VERİLDİ

1308 Osmaneli Belediye Spor’un başarılı sporcularına madalya verildi
110 views
22 Mayıs 2021 - 14:50

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 1308 Osmaneli Belediye Spor’un altyapı takımların yaptığı antrenmanlarını izleyerek, başarılı sporcularına madalya verdi..

Başkan Şahin ve beraberindekiler 1308 Osmaneli Belediye Spor, karate, taekwondo, futbol alt yapı takımlarının Osmaneli İlçe Stadında yaptığı antrenmanlarını izledi. 1308 Osmaneli Belediye Spor’un 17 branşta faaliyet gösterdiği anlatan Başkan Şahin, “Gençlik ve Spor il ve ilçe müdürlüklerimizle işbirliği yaparak bir yandan tesis sayısını artırırken, diğer taraftan da her yaş grubunu spor yapma olanaklarını sunuyor. Bayanlarda karate 21 Yaş Altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve Erkekler Karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz kardeşlerimi başarılarından dolayı kutluyorum. Covid-19 kurallarına uygun yapılan çalışmalarda sporcularımızın yakında gerçekleşecek organizasyonlara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını görünce mutlu olduk. Karate branşımızda Bilecik ve Bozüyük karate hocalarımızla birlikte yarışmalarda derece alan sporculara madalyaları takdim ettik. Her branştaki hocalarımıza teşekkür ederek Türkiye Şampiyonasına katılacak karate takımımıza başarılar diledik” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.